16 Eylül 2014

ZG Grup'un Mini Mini Yeni Web Sayfaları Hazır

ZG Grup 16 yıllık tecrübesini daha fazla kişiye ulaştırmak için, dijital yeniliklerden yardım aldı. Localveri dijital çözüm danışmanlığı yardımıyla yeni bir proje hazırlandı. Proje kapsamında SEO çalışmalarına destek olması amacıyla dokuz adet micro web page hazırlandı. Hazırlanan micro web page siteler ZG Grup web sitesine uygun tasarımlı ve arama motoru optimizasyonuna uygun özgün içerik yazılarıyla hazırlandı.

Arama motoru dostu micro web page yani mini web siteler hakkında detaylı bilgi için buradan ilgili yazımızı inceleyebilir, konuyla ilgili danışmak için de buradan bize ulaşabilirsiniz.


ZG Grup için hizmet ve ürünlerinin tanıtımını ayrı ayrı yaptığımız micro web page domainleri; zghavalandirma.com, zgsiginak.com, zgaluminyumkupeste.com, zgpvcdograma.com, zginsaat.com, zgendustriyelfan.com, zgyanginkapisi.com, zgdemirdograma.com, zgasmatavan.com olarak isimlendirildi, incelemek için bu adresleri ziyaret edebilirsiniz.



ZG Grup'u dijital yenilikleri deneyimledikleri ve ileri görüşlü şirket politikaları için takdir ediyoruz. Bu bağlamda web site tasarımından günümüz gereksinimlerine kadar her hizmette bizimle çalıştıkları için de teşekkür ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder