29 Haziran 2013

Samsung’dan ’Projektör Telefon’ İş Hayatını Kolaylaştıracak!



Bir yeni ürün de Samsung’tan geldi. Hem telefon, hem projeksiyon olarak kullanılan bu alet  Samsung Galaxy Beam. ’Fark Yaratan Projektör
Dünyanın bir numaralı telefon üreticisi  Samsung bizlere hem cep telefonu hem de bir projeksiyon cihazı sunuyor. Galaxy ailesinde yer alan telefon bu seri içerisinde projeksiyon taşıyan ilk telefon oldu.  
Bu telefonla cebinizde her yerde kullanabileceğiniz bir projeksiyon aleti olmuş oluyor. 3.2 inç OLED ekrana sahip telefon, aynı zamanda 5 mp bir kamerayı barındırıyor. Ayrıca bu alet görüntüyü 50 inç kadar büyütebiliyor. Küçük şirket toplantıları ve arkadaşlar arası eğlence amaçlı olarak kullanılabilecek projektör, dokunmatik ekrana sahip. Samsung Galaxy Beam zengin kutu içeriği ile dikkat çekiyor. Kutu içeriğinde 2 adet batarya, yedek bataryanın şarjı için adaptör, USB kablosu, şarj cihazı ve kulaklık bulunuyor. Günümüz akıllı telefonlarının en önemli sorunlarından biri olan şarj için yedek batarya ve şarjı için adaptörün yer alması beğeni kazanan bir durum. Telefonun üst bölümünde sadece projeksiyon yer alıyor. Telefonun en önemli özelliği diyebileceğimiz projektör bu anlamda telefona ayrı bir tarz getiriyor. Telefonun sağında projeksiyon açma kapama tuşu, güç tuşu ve micro SD kart girişi yer alıyor. 
Kamera ile çektiğimiz görüntü ve videoları bir odada ya da dışarıda herhangi bir yerde projektör sayesinde yansıtabilir ve aynı anda bir çok kişinin görmesini sağlayabiliriz.  Galaxy Beam ofis ya da iş yerimizde de bizlere çeşitli kolaylıklar sağlıyor. Projektör ile yansıtılan bir belgenin bir çok kişi tarafından görünmesi sağlanabilirken bu belgeler üzerinde işaret ve çizimler yardımıyla anında değişiklik yapılabiliyor.
Telefon, özellikle tanıtım amaçlı gerçekleştirilecek iş toplantıları, seminerler ve sunumlarda kullanılmak için kolay taşınabilir, pratik bir cihaz olma özelliğine sahip. Samsung Galaxy,  cep projeksiyonu TV özelliği de sunuyor. Böylece projeksiyon üzerinden TV izleme imkanına da sahipsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder